Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

Frank Goijarts maat bij Forzes

Op 13 februari is ben ik als 4e vennoot toegetreden tot de kerngroep van Forzes. Daarmee versterk ik de bestaande maatschap die bestond uit Sander Kamp, Evert Pruis en Jacco Westerbeek.

Na bijna twee jaar ‘gewoon’ lidmaatschap werd het tijd om te kiezen. Forzes heeft me zoveel te bieden dat ik na bijna 17 jaar zelfstandigheid besloten heb om deze volgende stap te maken: de zelfstandigheid voorbij, met meer commitment aan het collectief. Bij Forzes vind ik een mooie balans tussen halen en brengen. We verkennen samen de grenzen van de behoefte aan collectieve kaders èn individuele verantwoordelijkheid. We gebruiken de spanning tussen resultaatgericht opschudden en invoelend meebewegen. Daar krijgen niet alleen onze klanten energie van, dat houdt mij in ieder geval ook scherp. Daarnaast vind ik het leuk om mee te bouwen aan een moderne organisatie waarmee je écht iets in de wereld kunt zetten. Een stevig, professioneel, betrouwbaar en uitnodigend netwerk waarmee je je wilt identificeren, als professional, maar ook als klant of leverancier.

Ik ben nog lang niet klaar met leren; mijn professionele honger is nog lang niet gestild. Binnen Forzes ontmoet ik mensen met veel ervaring en de bereidheid die te delen. Ik verbaas me nog dagelijks over de kwaliteit van de kennis en de relaties die we met elkaar delen. Daarmee weten we in mijn beleving écht beweging te creëren. Van mij persoonlijk vraagt het in ieder geval nog meer focus op het leveren van toegevoegde waarde.

Na een carrière in HRD en Competentie- en performancemanagement verschuift mijn focus meer en meer naar het stimuleren van duurzame verandering. Dat doe ik door klanten te helpen bij het doelgericht aanboren van intrinsieke motivatie. Niet iedereen houdt van veranderen, maar niemand houdt van stilstaan. Iedereen is gemotiveerd voor iets, je moet er alleen achter komen waarvoor. Het in beweging krijgen van mensen is een vaardigheid die te leren is. In onze dadendrift hanteren we alleen te vaak de verkeerde knoppen. Wie de resultaatgerichte dialoog beheerst kan bergen verzetten. Dat specialisme, dat draag ik bij.

Als persoon combineer ik resultaatgerichtheid met humor en relativeringsvermogen en analytisch inzicht met compassie voor wat mensen drijft. Ik haal veel energie uit het vertalen van beleid naar oplossingen voor en van de werkvloer. Het lukt me gelukkig steeds beter om op mijn intuïtie te vertrouwen en de durf en rust op te brengen om vragen te stellen i.p.v. met oplossingen te komen. Ik leer over het algemeen net zo veel van klanten als zij hopelijk van mij.

Meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 653 131 563

Copyright © Forzes • Webdesign by Dai Dai DesignPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden • Opleidingsvoorwaarden • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..