Skip to main content

Q-Concepts Accountancy: ontwikkelen en verzorgen leerlijnen

Q-concepts is een middelgrote accountant, adviesbureau en interim dienstverlener in de financiele sector. Ze heeft een sterke niche te pakken door zich uitsluitend te richten op bedrijven met minder dan 100Miljoen omzet. Het bureau groeit sinds haar oprichting flink en breidt uit naar Zuid- en Noord-Holland; Limburg en Gelderland. Niet verrassend dat Q-Concepts zes jaar op rij een FD-Gazelle award ontving.

Vraag

Help ons om te zorgen dat we intern voldoende professionaliteit ontwikkelen en doorstroom genereren richting managementrollen. 

Inzet

Vanaf 2015  ontwikkelde Forzes samen met het MT een drietal  doorgaande leerlijnen onder de naam Q-Academy. Deze worden ook door Forzes verzorgd. Kenmerken was de inzet van een tool voor digitale ondersteuning van leren in en op het werk.

Opbrengst

Ieder van de vier edities van de leergang leverde talent voor morgen op. Soms verrassend. Soms ook niet. De afronding van iedere leergang leverde een gesprek op partnerniveau op. Hoe investeren jullie verder in jullie talenten?

organisatieontwikkeling, individuele ontwikkeling