12-11-2018 Provocatief coachen. Dat lijkt me dus echt niks voor jou!


Maandag 12 november van 16.30 tot 20.00 uur

Kasteel Hoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom


Altijd al willen ervaren hoe een provocatief coachgesprek eraan toegaat? Houd je van uitdaging en humor in je gesprek? Provocatieve coaching vindt zijn oorsprong in de provocatieve psychologie, die staat voor: mensen zelfstandig maken. Met provocatieve coaching lok je tegengas uit vanuit verbinding, verwondering vergezeld van een dosis humor. Als je dat beheerst, doorbreek je vastzittende patronen. Ben je net als wij benieuwd of provocatief coachen een goede aanvulling is op andere coachstijlen in jouw organisatie?

We nodigen je van harte uit om dat te ontdekken in een kennismaking met expert Adélka Vendl, auteur van het boek ‘U lijkt mij een vrij hopeloos geval’. Adélka demonstreert, licht toe en laat je oefenen en ervaren op onze volgende Open Netwerk Bijeenkomst van maandag 12 november 2018. En natuurlijk ontvang je van ons haar boek!

Adelka Vendl 200
U Lijkt Me Een Vrij Hopeloos Geval Adelka Vendl Bij Forzes

Netwerken

We sluiten de avond af met een ‘walking dinner’ zodat ieder gelegenheid heeft nader of hernieuwd met elkaar kennis te maken en om, licht provocatief, met elkaar van gedachten te wisselen. Om ongeveer 20.00 uur ronden we af en gaan, met een boek onder de arm, huiswaarts.

De investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 95,- (excl. BTW en administratiekosten).

Inschrijven kan tot 5 november. Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.

Hartelijke groet,

Frank Goijarts, Sander Kamp, Evert Pruis, Jolanda Weiland, Jacco Westerbeek, Gerline Douwes, Frank Mekel, Martin Wiersma

Registreer via de aanmeldknop:

aanmelden

 

Volg ons