Margo van Eijck


+31 654 602 278
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Coach en adviseur op plekken waar verandering nodig is, en samenwerking essentieel is.

Mijn dienstverlening is gericht op teamontwikkeling, persoonlijk leiderschap, leiderschapsontwikkeling/MD, talentontwikkeling/HRD, organisatieontwikkeling, training en intervisie.

In de rol van MfN Registermediator begeleid ik werkgevers en werknemers of teams bij het vinden van oplossingen voor hun conflicten en herstel van hun samenwerkingsrelatie.

De kernwoorden waarmee opdrachtgevers mij beschrijven zijn:

helder * structuur * vakvrouw * alert * begeleiding op natuurlijke wijze * betrokken * prettig * grijpt op tijd in * stelt goede vragen * rustig * fijne en warme coach * streng waar nodig.

Eerder was ik Directeur HR bij Advies- en Ingenieursbureau DHV en (project)manager en consultant bij ICT bedrijf BSO/Origin en Philips. Ik heb oorspronkelijk Engels gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Tijdens mijn loopbaan heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van o.a. professionele begeleiding, systemisch werk, groepsdynamica en veranderkunde.

Ik heb mijn coach- en mediationpraktijk aan huis in Amersfoort, waar ik woon met mijn man en twee dochters. Op reis door Europa en daarbuiten combineer ik mijn liefde voor fietsen, taal, cultuur en fotografie.

Voor meer informatie of advies:
06 54 60 22 78
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie voor mijn ervaring: Linkedin

If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together
(Afrikaans spreekwoord)

Volg ons