Frank Goijarts


+31 653 131 563
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Mensen en organisaties moeten voortdurend bewegen om vitaal aan het werk te kunnen blijven. Soms gaat het om kleine veranderingen die haast ongemerkt tot stand komen, soms is er meer werk aan de winkel.

Zelfs als precies helder is wat er moet gebeuren lukt het maar zelden om ingeslepen gewoontes bijvend aan te passen. Dat intrigeert me al jaren; hoe helpen we elkaar van droom naar daad? Hoe komen we verder dan "ja, maar…”. Daar ligt mij specialisatie, bij het aanboren van intrinsieke motivatie. Op basis van het delen van beelden over waarden van betrokkenen; over een nieuwe situatie die iets anders brengt. Over de onderstroom. Grip door los te laten.

Het liefst werk ik op de grens. Tussen beleid en praktijk, tussen hard en zacht, tussen ICT en organisatie. Aan opleiding, samenwerking, verandering Wie met me werkt noemt me spontaan, creatief en pragmatisch. Ik ben serieus als het moet, maar breng lichtheid waar het kan. Laat graag ook een product achter. Een boek, een video, iets multimediaals, iets van ons samen.

Volg ons