Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

De oogst van een bijzondere driedaagse

De Rotterdamse Veldgids

Hoe komt het toch dat we op situaties en mensen reageren zoals we reageren? Waarom irriteren sommige mensen ons? Of maken verkeerssituaties ons boos? Of kijken we als een berg op tegen een gesprek met onze baas?

In De Rotterdamse Veldgids deelt Evert Pruis wat hij geleerd heeft tijdens het Rotterdam-Lab. Tijdens deze bijzondere driedaagse ging hij op onderzoek uit. Niet door in te zoomen op problemen, maar door te kijken naar zichzelf en wie hij op dat moment aan het zijn was.

Samen met de begeleiders en de andere deelnemers leerde hij hoe je innerlijke commentaarstem je influistert hoe je kijkt. En ook wat er gebeurt als je luistert zonder oordeel over de ander, over jezelf. Oversteken, naar de overkant. Van Kralingen naar de Kop van Zuid: nee nog veel verder...

Delen, zonder reserve. Aandacht, kwetsbaarheid, verwondering. Met zicht op verbinding, ontroering, mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het beste van jezelf, ver voorbij het oordeel.

Wat is je voornaam?

Wat is je achternaam?

Wat is je e-mailadres?

Bij welke organisatie werk je?

Wat is het postadres?

Wat is de postcode?

Wat is de plaats?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Copyright © Forzes • Webdesign by Dai Dai DesignPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden • Opleidingsvoorwaarden • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..