Begeleiden van verandering

Forzes helpt bij veranderingDe omstandigheden waarin uw organisatie opereert veranderen continu en steeds sneller. Veranderende wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en bij uw klanten of ontwikkelingen in kennis of technische mogelijkheden. U past uw organisatie daarop aan, op de momenten waarop dat nodig is en zo snel als dat kan. Veranderen en verbeteren is daarmee van alledag en van iedereen geworden.

Soms zijn veranderingen complexer, ingrijpender en minder alledaags. Bijvoorbeeld als de verandering aanzienlijke invloed heeft op structuur, strategie, werkprocessen, leiderschap of cultuur. Of wanneer een verandering afdelingen overstijgt of grote gevolgen heeft voor grote groepen medewerkers, zoals bij een fusie of reorganisatie. Juist dan kan externe veranderbegeleiding toegevoegde waarde bieden om samen het gewenste resultaat te bereiken. Om de betrokkenheid in de weerstand te zien, om de juiste toon te vinden, om een veranderaanpak te ontwikkelen die past bij uw situatie.

Samen met u vertaalt Forzes uw strategie naar operationele acties en het gewenste (werk)gedrag. Duidelijk, scherp en bondig. In klare taal, toepasbaar en nooit ingewikkelder dan nodig is. We werken liever mèt dan voor u en uw medewerkers. Daar zit de veranderkracht en daar ligt de kiem voor een duurzaam resultaat. En indien gewenst, brengen we samen met u de implementatie tot een goed eind. Desnoods tot ‘in de vingers’ en ‘onder de knie’.

 

Hoe Forzes werkt

 

Volg ons