Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

Ontwikkelen in het werk: heilige graal of loden last?

Doelbewust ontwikkelen in organisaties verplaatst zich naar de werkplek. Daar concurreert het ontwikkelen in en op het werk met de dagelijkse operatie. De werkdruk is onverminderd hoog en iedereen werkt zich een slag in de rondte. Het reguliere werk komt al niet af en dan komt de ontwikkeling van medewerkers er nog eens bij.

De weg naar de hel blijkt geplaveid met goede voornemens: idee een 9, uitvoering een 4. Hoe krijg je dat leren en reflecteren in en op het werk voor elkaar, zonder dat het als een loden last wordt ervaren?

Tijdens deze Open Netwerkbijeenkomst willen we de kracht van het Forzes netwerk benutten om dit wicked problem bij de kop te vatten. We nodigen je van harte uit om te komen co-creëren op donderdag 21 maart 2019.

Analyse

Ideeën genoeg maar te weinig doe-kracht op groei en ontwikkeling… Is het een kwestie van discipline? Zijn we verslaafd aan de dynamiek van hard werken? Wint urgent het nu eenmaal altijd van belangrijk? Of is ontwikkelen helemaal niet zo belangrijk en zijn we aan het luchtfietsen? Kortom, wat is er aan de hand? In het eerste deel van de bijeenkomst focussen we met interactieve werkvormen op het vraagstuk.

Oplossingsrichtingen verkennen

In het tweede deel delen we oplossingsideeën. Waar liggen de mogelijkheden om te laveren tussen de gevoelde urgentie van de operatie en de ruimte die nodig is voor leren en ontwikkelen? Welke ervaringen hebben we nu al om het goede te doen binnen de verschillende organisaties en rollen die we vervullen? Gaat technologie ons helpen of moeten we het zoeken in gedrag en rolopvatting. Welke rol spelen kosten en baten? Kortom: wat kunnen wij als netwerk aan werkzame ingrediënten op tafel krijgen?

Opbrengst

Het resultaat dat we voor ons zien is een waaier van praktische ideeën en praktijkervaringen waar eenieder uit kan kiezen. Deze waaier vormen we om tot een infographic die we na de bijeenkomst met je delen.

Netwerken

We sluiten de avond af met een ‘walking dinner’ zodat ieder gelegenheid heeft nader of hernieuwd met elkaar kennis te maken en om met elkaar van gedachten te wisselen. Om ongeveer 20.30 uur ronden we af en gaan, verrijkt met nieuwe inzichten en contacten huiswaarts.

De investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 95,- (excl. BTW en administratiekosten).

Inschrijven kan tot en met 15 maart. Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.

Hartelijke groet,

Onno Borkes, Gerline Douwes, Erica Gasseling, Frank Goijarts, Sander Kamp, Frank Mekel, Evert Pruis, Thelma Sweijen, Jolanda Weiland, Jacco Westerbeek en Martin Wiersma

Registreer via de aanmeldknop:

Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan deze pagina.

Forzes Open Netwerkbijeenkomst

Datum: 21 maart 2019
Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur
Kosten: € 95,- (exclusief btw)

Locatie:
Kasteel Hoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom
Forzes Open Netwerkbijeenkomst op 21 maart
De Forzes Open Netwerkbijeenkomst van 21 maart is uitverkocht!

Copyright © 2019 • Website by Dai Dai Design • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..