Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

18-06-2019 ATD Afterparty

Afterparty ATD op 18-06-2019 - Wat je van ver haalt is lekker!

Wat je ver haalt is lekker: vers van de pers uit Washington

Van 19 tot 22 mei a.s. is Evert Pruis namens Forzes op de International Conference van de Association for Talent Development (ATD) in Washington DC. Als spreker en als leergierig netwerker en kennismakelaar. Op dinsdag 18 juni a.s. blikken we, samen met Ria van Dinteren, vakgenoot, delegatieleider en tevens spreker op de ATD, Dick Krikke, delegatieleider en directeur van Develhub en Sofie Willox namens de VOV uit België, terug op dit congres.

Ook benieuwd naar de bijdragen van Ria en Evert en naar de laatste inzichten op het gebied van leren en ontwikkelen? Wil je weten hoe is gereageerd op de verhalen van de sprekers? Ben jij nieuwsgierig naar wat ‘hot’ is en wat ‘not’?  Ontmoet ons dan op onze ATD Afterparty! Natuurlijk, ook deze keer is er weer volop interactie. Met de sprekers en bezoekers van de ATD en met elkaar.

Een Afterparty is geen Afterparty, zonder een zomerse locatie, een drankje en een (walking) diner zodat er weer volop gelegenheid is om nader of hernieuwd met elkaar kennis te maken, en om van gedachten te wisselen. Ongeveer 21.00 uur ronden we af en gaan we, verrijkt met nieuwe inzichten en contacten huiswaarts.

Inschrijven kan tot en met 10 juni. Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.

Hartelijke groet,

Onno Borkes, Erica Gasseling, Frank Goijarts, Sander Kamp, Frank Mekel, Evert Pruis, Thelma Sweijen, Jacco Westerbeek en Jolanda Weiland

Registreer via de aanmeldknop:

Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan deze pagina.

Forzes Open Netwerkbijeenkomst

Datum: 18 juni 2019
Ontvangst: 16.00 uur
Programma: 16.30 - 21.00 uur
Kosten: € 95,- (exclusief btw)

Locatie:
Beachclub People
Zuiderstrand 18
Den Haag-Kijkduin

ATD in cijfers

10000+
professionals

400+
sprekers

300+
sessies

400+
exposanten

Copyright © 2019 • Website by Dai Dai Design • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..