Skip to main content

Opleidingsvoorwaarden

Deze opleidingsvoorwaarden gelden voor al onze open trainingen. Bij in-house trainingen hanteren we de voorwaarden van opdrachtgevers, tenzij anders aangegeven.

1. Kwaliteit & klachtenregeling

 1. Forzes evalueert alle trainingen door middel van een schriftelijke enquête.
 2. Bij klachten kunt u een klacht indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de contactpersoon die vermeldt staat op de Academy-pagina van deze website . U krijgt binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging en klachtbehandelaar toegewezen. We nemen altijd telefonische contact met u op om de achtergronden van uw klacht te onderzoeken. De klacht wordt altijd in behandeling genomen door één of meer van de partnersin in de maatschap. Zie voor de partners de pagina Over ons.
 3. Binnen 14 dagen mag u een reactie op uw klacht van ons verwachten. Als wij meer tijd nodig hebben voor onderzoek dan krijgt u daar bericht van, met redenen van uitstel en een verwachte afhandelingstermijn.
 4. Klachten worden vertrouwelijk behandeld.
 5. Wij bewaren de klachten en de wijze van afhandeling gedurende 5 jaar met in achtneming van de privacyregels van de AVG wetgeving .
 6. Bij een blijvend geschil kunt u gebruik maken van de beroepsregeling van de AN-i (zie punt 7 hieronder).
 7. Als deelnemer heeft u de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen de uitkomst van het overleg na uw melding, de uitkomst van de behandeling van de klacht of anderszins. Daarvoor geldt namelijk de beroepsregeling van AN-i, welke als onafhankelijke partij uw beroep onderzoekt en daarover een bindend advies geeft. Deze beroepsregeling wordt volledig uitgewerkt op de website beroepsregeling.nl.
 8. Uiteindelijk vallen alle overeenkomsten en geschillen onder het Nederlands recht. Uiteraard commiteert Forzes zich hieraan.

2. Inschriving &  betaling

 1. Het cursusgeld voor open inschrijving dient voldaan te zijn binnen 14 dagen na aanvang van de opleiding.
 2. Na inschrijving geldt een bedenktijd van 14 dagen. Pas daarna is uw inschrijving definitief.
 3. Na verloop van de bedenktijd en na bevestiging van de inschrijving is annulering kosteloos tot 4 weken voor aanvang van de opleiding. Bij annulering binnen de periode van 4 weken voor aanvang van de opleiding brengen wij 50 % van het cursusgeld in rekening.
 4. U mag altijd kosteloos een vervanger sturen.

Overig

 1. Het copyright van de cursusmaterialen (sheets, uitreikstukken, videomateriaal, et cetera ligt bij Forzes, tenzij anders is aangegeven.
 2. Het eigendomsrecht van de cursusmaterialen ligt bij de rechthebbenden. Deelnemers krijgen gebruiksrecht voor eigen gebruik. Het is zonder toestemming van Forzes niet toegestaan om materialen te delen, te kopiëren of anderszins te verspreiden.