Skip to main content

Organisatieontwikkeling

Leiderschap, eigenaarschap, flexibilisering, werken in projecten en programma's, ketensamenwerking, klantfocus, nieuwe procedures en ICT... Resultaat voorop, inhoud en werkvorm volgen. Verwacht intensieve co-creatie en maximale inzet van uw eigen mensen.

Teamontwikkeling

Goede prestaties vragen om uitmuntend samenwerkende teams. Die bouw je niet in één dag. Het gaat om ruimte, aandacht, leiderschap. Alleen gaat sneller samen kom je verder. Soms loopt het stuk. Werken aan vertrouwen: lef van binnen met hulp van buiten.

Individuele ontwikkeling

Wie iets wil betekenen moet blijvend in zichzelf investeren. Échte stappen? Werk niet alleen aan inhoud, werk aan jezelf. Laat overtuigingen los, leer beter luisteren, ga spelen met ruimte en invloed. Wij reiken uit en aan. Jij geeft het beste van jezelf.

Prachtig ontwikkelwerk

Urgent wint te vaak van belangrijk. Operatie van ontwikkelen. Totdat het echt niet langer kan? Wat als leren gewoon (weer) onderdeel wordt van het werk? Een gedeelde opgave waarin lijn en staf elkaar versterken. Hoe logisch ook, dat gaat nog lang niet altijd vanzelf…

Wij lopen voorop bij het werkend krijgen van ideeën over leren op en in het werk. Van gericht ontwikkelen in dienst van praktisch resultaat. Met oog voor bestaand talent. Zodat ontwikkeling de ruimte krijgt die het verdient omdat het direct invloed heeft op prestaties. Individuele ruimte als condensatiekern voor stevige stappen in professionaliteit, eigenaarschap en effectief gedrag.

Organisatieontwikkeling met impact

Samen beelden maken over het waarom en hoe en dan snel praktisch aan de slag. Aandacht voor veiligheid, autonomie, persoonlijke betekenis en competenties. Lef om te leren door ruimte voor experimenteren. Co-creëren, workshops, trainingen, coaching naast, in en op het werk. We dragen ook actie bij aan ontwikkeling van L&D als vak. Impact door interventies met aantoonbaar rendement.

Leren is een werkwoord, daar zijn wij van.